Newsletter Azure - duben 2024

 
 

Hybrid Cloud
02 IV 24 Author: Tým Azure

Odemkněte plný potenciál cloudových technologií s TD SYNNEX

Jako autorizovaný distribútor cloudových služib spoločnosti Microsoft, jsme hrdí na to, že vám můžeme představit webovou stránku cloud.tdsynnex.cz .

Co najdete na našem webu?

  • Aktuální novinky: Buďte vždy informovaní o nejnovějších novinkách, aktualizacích a inovácí cloudových služeb Microsoft.
  • Podrobné průzkumy produktů: Prozkoumejte analýzy a recenze nejnovějších cloudových produktů, které Vám pomůžou při výběru ideálních řešení pro Vaše podnikání.
  • Případové studie: Inspirujte se příběhy úspěchu našich klientů a zjistite, jak můžete využít cloudové služby na optimalizaci Vašich operací.
  • Užitečné tipy, triky, návody a manuály: Získejte přístup k podrobným návodům a doporučením, které Vám pomůžou zvládnout nastavení a správu cloudových služeb.

Bezplatný přenos dat do internetu při odchodu z Azure

Azure nyní nabízí zákazníkům, kteří opouštějí Azure, bezplatný odchod, při migraci svých data z Azure, přes internet a přejdou k jinému cloud providerovi nebo do on-prem datového centra. Stačí vytvořit support case a dát Microsoft vědět, že dojde k této akci.

Cancel and delete your Azure subscription - Microsoft Cost Management | Microsoft Learn

Microsoft Entra ID integrace s Azure Cosmos DB v PostgreSQL

Nyní můžete použít k ověřování v Azure Cosmos DB pro clustery PostgreSQL Microsoft Entra ID. Integrace ověřování Microsoft Entra ID s Azure Cosmos DB pro PostgreSQL Vám umožňí zlepšit zabezpečení spravované databáze delegováním credential management a ověřování centralized identity provider.

PostgreSQL and Microsoft Entra ID authentication - Azure Cosmos DB for PostgreSQL | Microsoft Learn

General Availability: Automatic Scaling for App Service Web Apps

Azure App Service oznamuje obecnou dostupnost funkce „Automatic Scaling“.

  • Automatické škálování je k dispozici pro cenové úrovně Premium V2 (P1V2, P2V2, P3V2) a Premium V3 (P0V3, P1V3, P2V3, P3V3, P1MV3, P2MV3, P3MV3, P4MV3, P5MV3) a je podporováno pro všechny typy aplikací: Windows, Linux, a Windows container.
  • Nová metrika viz. „Automatic Scaling Instance Count“ je nyní k dispozici pro webové aplikace, kde je povoleno automatické škálování.

Announcing General Availability of Azure App Service Automatic Scaling - Microsoft Community Hub

General availability: Azure Virtual Network encryption now in additional regions

Pomocí šifrování virtuální sítě mohou zákazníci povolit šifrování trafficu mezi virtuálními stroji a Virtual Machines Scale Sets v rámci stejné virtuální sítě, mezi regionálně a globálně partnerskými virtuálními sítěmi.

What is Azure Virtual Network encryption? - Azure Virtual Network | Microsoft Learn